ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ
Την Πέμπτη 05/03/15 πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εργαζομένων  Ένωσης Πεζών για να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και να αποφασίσουν την θέση και τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσει το σωματείο.
Λόγο των δύσκολων συγκυριών το Δ.Σ. του σωματείου ζήτησε από την Ο.Σ.Ε.Γ.Ο. και από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου να παραβρίσκονται στην Γενική Συνέλευση ενημερώνοντας τα μέλη για το τι γίνεται στις άλλες Ενώσεις και σε όλο τον εργασιακό χώρο.
Οι εργαζόμενοι στην Ένωση Πεζών ευχαριστούν:
τον Πρόεδρο της Ο.Σ.Ε.Γ.Ο. Μιχάλη Παλαιολόγου που ανταποκρίθηκε αμέσως με την μετάβασή του στην Κρήτη και για την ενημέρωση που έκανε για τις συνθήκες που επικρατούν στο συνεταιριστικό χώρο σε πανελλαδικό επίπεδο.
τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Η. Στέλιο Βοργιά που είναι πάντα παρών στις ανάγκες των εργαζομένων και που με την εισήγησή του ενημέρωσε για τις συνθήκες σε όλο τον εργασιακό χώρο. 
τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Η. Νίκο Καλαϊτζάκη που και με την δικιά του παρουσία αναδείχτηκε η σπουδαιότητα αυτής της Γενικής Συνέλευσης.
την ταμία της Ο.Σ.Ε.Γ.Ο. και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Η. Εύα Σαμαριτάκη που η παρουσία της και σαν συνάδελφος από την κοντινή  Ένωση Ηρακλείου ήταν καθοριστική για την κατανόηση των συνθηκών στον χώρο μας.
την νομική σύμβουλο του σωματείου Σοφία Μακατουνάκη που απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των μελών σε ότι αφορά την εργατική νομοθεσία και όχι μονο.
 
Οι αντιπρόσωποι των δευτεροβάθμιων οργάνων βοήθησαν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους να καταλάβουν οι εργαζόμενοι όχι μόνο την κατάσταση που επικρατεί αλλά και ότι δεν είναι μόνοι τους απέναντι στις πιέσεις που ασκούνται σε πανελλαδικό επίπεδο.
Μετά τις εισηγήσεις και τον διάλογο που αναπτύχθηκε οι καλεσμένοι αποδεσμεύτηκαν για να αποφασίσει το ενημερωμένο πια σώμα, αυτόνομα και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις δυναμικές της Ένωσης Πεζών που μόνο αυτό γνωρίζει καλά, τις κινήσεις και την στάση που θα ακολουθήσει.
 
 

Τρίτη
21
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.30
Σελήνη
17 ημερών
Κωνσταντίνου και Ελένης, Παχωμίου οσιομάρτυρος