ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Οι εργαζόμενοι στις Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις συμπαρίστανται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών ενάντια στα φοροεισπρακτικά και εισφοροεισπρακτικά μέτρα της Κυβέρνησης που προμηνύουν αφανισμό της αγροτικής παραγωγής της χώρας.

 

Σ’ αυτή την χρονική συγκυρία όπου υπάρχει δημοσιονομική κρίση στη χώρα είναι αναγκαίο να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας ένα βασικός πυλώνας ανάπτυξης και ευημερίας αλλά και η μεγαλύτερη μηχανή για την επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας. Η Κυβέρνηση προτείνει στους εταίρους αντιαγροτικά μέτρα, τα οποία θα οδηγήσουν στην μείωση της αγροτικής παραγωγής , στην αύξηση των εισαγόμενων αγροτικών προϊόντων και στο να διαρραγεί η κοινωνική συνοχή στην ελληνική περιφέρεια.

Παράλληλα για να υπάρχει ισχυρή και ανταγωνιστική αγροτική παραγωγή πρέπει να υπάρξει και ένα ισχυρό Συνεταιριστικό Κίνημα. Και σ’ αυτή την κατεύθυνση πάλι η Κυβέρνηση αδρανεί.

  • Γι’ αυτό συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των αγροτών γιατί ο αγροτικός τομέας πιστεύουμε ότι είναι αναπτυξιακός, οικονομικός, κοινωνικός και εθνικός, οπότε χρήζει ιδιαίτερης προσοχής σήμερα.
  • Δηλώνουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και καλούμε την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους, να αποσύρει τα ισοπεδωτικά μέτρα και να στηρίξει ουσιαστικά με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες την αγροτική παραγωγή.

 

 

 

 

Τρίτη
21
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.30
Σελήνη
17 ημερών
Κωνσταντίνου και Ελένης, Παχωμίου οσιομάρτυρος