ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ

Χθες αποχαιρετήσαμε με συναισθήματα θλίψης και πένθους τον Κώστα Γαβριηλίδη. Τον άνθρωπο, το φίλο, τον συνδικαλιστή, τον αγωνιστή.
Η απώλεια σου δυσβάστακτη αγαπημένε μας Κώστα. Έφυγες πρόωρα και ξαφνικά.
Ένας αγωνιστής του συνεταιριστικού και συνδικαλιστικου κινήματος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Το ήθος, η συνέπεια στις αρχές του και η αγωνιστική του διάθεση θα εμπνέουν όλους όσοι θα προβάλλουν και θα διεκδικούν την εκπλήρωση των συνδικαλιστικών αιτημάτων
Ο ζήλος σου, η φιλία σου, η προσφορά σου, το γέλιο σου, τα αστεία σου, η παρορμητικότητά σου, ο χειμαρρώδης λόγος σου, το ταλέντο σου να μετατρέπεις το άσχημο σε χαρμόσυνο, η διορατικότητά σου, η κατανόηση, η υπομονή, η καρτερικότητα, η δικαιοσύνη, η αλήθεια, η ντομπροσύνη, η αξιοπρέπεια, , η αυταπάρνηση, η ακούραστη και ενεργητική σου φύση, η ζωντάνια σου, η φρεσκάδα σου, η θέλησή σου να εξυπηρετείς τους συναδέλφους είναι λίγα από τα πολλά που αφήνεις να θυμούνται όσοι συνεργαστήκαμε μαζί σου. Μας λείπεις. Χωρίς να μπορείς να λείπεις ποτέ κι από πουθενά. Ό, τι πήραμε, ανεκτίμητο, γιατί τιμούσες ό, τι έδινες.


Κώστα, η μεγάλη παρακαταθήκη κάθε ανθρώπου είναι η μνήμη. Τα έργα και οι ημέρες σου στη ζωή επηρέασαν πολλούς και είναι βέβαιο ότι εκτός της οικογένειάς σου, θα μείνεις για πάντα χαραγμένος στις μνήμες και τις καρδιές όσων είχαν την τύχη να συνεργαστούν και να συμπορευθούν μαζί σου είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε ως συνδικαλιστής , είτε ως σύντροφος, είτε ως φίλος , είτε στην κοινωνία της Ξάνθης.
Ενώνουμε τον πόνο μας με τον πόνο της μητέρας σου, των παιδιών σου και των υπολοίπων συγγενών, τη θλίψη των φίλων και των συνεργατών σου και σου ευχόμαστε καλό ταξίδι.
Μέσα στις καρδιές μας θα ζει ο συνάδελφος, ο φίλος, ο αδερφός, ο συναγωνιστής.
Άξιος ο βίος σου και αιωνία η μνήμη σου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
 

 

Κυριακή
16
Ιουνίου
2019
Ανατ.: 05.06
Δύση: 19.47
Σελήνη
14 ημερών
Πεντηκοστή, Τύχωνος επισκόπου Αμαθούντος Κύπρου