ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2012 12:29

Αριθμ. Πρωτ.94                                                                  Αθήνα 27/4/2012

Προς:
Σωματεία
Μέλη ΟΣΕΓΟ


Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μεταξύ ΟΣΕΓΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ για την υπογραφή νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε μέχρι τώρα δεν κατέστει δυνατό να επέλθει συμφωνία.
Η ΟΣΕΓΟ πήγε με ολοκληρωμένη πρόταση μειώσεων μισθών η οποία απερρίφθη, μέσα στα πλαίσια των εξελίξεων που βιώνουν όλοι οι εργαζόμενοι με την μνημονιακή πολιτική των περικοπών και ανατροπών των εργασιακών  τους σχέσεων.

Η προφορική αντιπρόταση της ΠΑΣΕΓΕΣ (την οποία δεσμεύτηκαν να στείλουν και γραπτά) είναι χειρότερη και από τις μνημονιακές περικοπές. Η ΠΑΣΕΓΕΣ ζήτησε εν ολίγοις υπογραφή σύμβασης με μισθούς Βουλγαρίας.
Όλοι οι εργαζόμενοι στις Αγροτικές Συν/κές οργανώσεις είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε με κάθε μέσο την υπογραφή νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε.
Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις διαρκείας για την υπογραφή Κλαδικής Σ.Σ.Ε. παρότι ξέρουμε ότι είναι σε «εξέλιξη» το ΟΣΔΕ. Την ευθύνη θα φέρει εξ ολοκλήρου η ΠΑΣΕΓΕΣ εάν τιναχτεί στον αέρα το πρόγραμμα και δεν λάβουν τις επιδοτήσεις τους οι αγρότες.

                                                             ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΕΓΟ

                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                             ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ             ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

 

Δευτέρα
20
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.29
Σελήνη
17 ημερών
Θαλελλαίου, Νικήτα, Ιωάννου και Ιωσήφ οσίων, Ανακομιδή και μετακομιδή λειψάνου του αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας