ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΣΕΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 10:00

 

 Αριθμ. Πρωτ. 171                                                    Αθήνα 6/7/2012

 

                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ
ΕΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

      Η Ομοσπονδία  καταγγέλλει την αντεργατική – προκλητική πρακτική της Διοίκησης της ΕΑΣ Αγρινίου , η οποία χωρίς καμμία διαβούλευση με τους εργαζόμενους όπως ορίζει ο νόμος και με διάφορες απαράδεκτες και πρωτοφανείς μεθοδεύσεις προσπαθεί να επιβάλλει Επιχειρησιακή Σύμβαση, ισοπεδώνοντας στην κυριολεξία στις αμοιβές των εργαζομένων, χωρίς κανένα ίχνος ευαισθησίας για τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται, ευαισθησία που όφειλε να έχει, ως Οργάνωση της Κοινωνικής Οικονομίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να απομονώσουν εκείνους τους συνδικαλιστές που νωρίς ξέχασαν την ιδιότητα του εκπροσώπου των εργαζομένων και λειτουργούν κατά περίεργο τρόπο.
 Η ΟΣΕΓΟ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων και θα είναι δίπλα τους σε κάθε ενέργεια που θα αποτρέψει την επιβολή άδικων-αντεργατικών-αντικοινωνικών οικονομικών μέτρων που τους οδηγεί ακόμα περισσότερο στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

                                                                                       ΟΣΕΓΟ

 

Δευτέρα
20
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.29
Σελήνη
17 ημερών
Θαλελλαίου, Νικήτα, Ιωάννου και Ιωσήφ οσίων, Ανακομιδή και μετακομιδή λειψάνου του αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας