ΑΘΗΝΑ:04/10/12

    Καταγγέλλουμε την τραμπουκική  επίθεση των ΜΑΤ κατά την χθεσινή ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας εργαζομένων-απεργών του Κλάδου μας στα γραφεία της ΠΑΣΕΓΕΣ.
   Απρόκλητα και χωρίς αιτία επιτέθηκαν με δακρυγόνα και κροτίδες λάμψης, χτύπησαν με τα ρόπαλα τους συναδέλφους που ήθελαν να επιδώσουν το ψήφισμα της απεργιακής συγκέντρωσης στα γραφεία της ΠΑΣΕΓΕΣ.
    Καταγγέλλουμε ακόμη την αδιανόητη συμπεριφορά του Διοικητή του Α.Τ Αμπελοκήπων που με τους χειρισμούς του οδήγησε μια ειρηνική διαμαρτυρία σε «πεδίο μάχης».
Καλούμε το αρμόδιο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει στους εργαζόμενους :

1) Πώς γνώριζε ο κ. Διοικητής του ΑΤ Αμπελοκήπων εκ των προτέρων ότι θα απουσίαζε η Διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ και δεν  επέτρεψε σε αντιπροσωπεία της Διοίκησης να παραδώσει το ψήφισμα;
2) Με ποιό δικαίωμα απαγόρευσε την είσοδο της αντιπροσωπείας μας στα γραφεία της ΠΑΣΕΓΕΣ και γιατί εκτελούσε τις υποδείξεις της γραμματέας του Προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ;
3) Ποιος έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους εργαζόμενους χωρίς λόγο και αιτία και να ρίξουν χημικά;
4) Γιατί τα Όργανα Δημόσιας Τάξης δημιούργησαν σοβαρά εμπόδια κατά την είσοδο της αντιπροσωπείας μας στη Βουλή των Ελλήνων παρ΄όλο ότι ήταν και με συνοδεία Βουλευτών;
   Καταδικάζουμε ακόμη την ανεξήγητη στάση του Διοικητή του ΑΤ Αμπελοκήπων κατά Βουλευτών που παραβρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στα δίκαια αιτήματα μας.
   Αν η πολιτική ηγεσία σχεδιάζει να αντιμετωπίσει την επερχόμενη κοινωνική έκρηξη λόγω των σκληρών οικονομικών μέτρων με τα ΜΑΤ, δηλώνουμε ότι θα μας βρει απέναντι της . 


                                                                     ΟΣΕΓΟ

 

Δευτέρα
18
Φεβρουαρίου
2019
Ανατ.: 07.15
Δύση: 18.05
Πανσέληνος
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού

|