Για απονομή Συντάξεων
Τρίτη, 08 Ιούλιος 2008 20:26

Προς:
Υπουργό Απασχόλησης &
Κοινωνικής Προστασίας
κ. Φάνη Πετραλιά
Ενταύθα

Κυρία Υπουργέ,
Μετά την οικειοθελή ένταξη του ασφαλιστικού μας Ταμείου ΤΣΕΑΠΣΓΟ (Ταμείο Σύνταξης και επικουρικής ασφάλισης προσωπικού Συνεταιριστικών Γεωργικών Οργανώσεων ) της 1.8.2007 στο ΙΚΑ , και ακολούθως με τον ασφαλιστικό νόμο,σας γνωρίζουμε ότι έχουν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα στην λειτουργία του. Μάλιστα μετά ένα χρόνο από την ένταξή του , αντί να δρομολογηθούν λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία του, έχουμε ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση σχεδόν σε όλες τις υποθέσεις του.
Αρκεί να σας αναφέρω ότι συνάδελφοι που έχουν υποβάλλει τα χαρτιά τους για συνταξιοδότηση, πέρασαν 2 ½ χρόνια και ακόμα να πάρουν την σύνταξη. Οι δε προκαταβολές κάνουν πάνω από 1 ½ χρόνο για να βγούν
Επειδή όπως καταλαβαίνετε αυτό το θέμα δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί δημιουργεί μεγάλο κοινωνικό θέμα στους υπό συνταξιοδότηση συναδέλφους.
Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε να δρομολογηθεί ο σωστός τρόπος λειτουργίας του και να λυθούν άμεσα τα διαδικαστικά θέματα που έχουν προκύψει από την ενοποίηση.
Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, για την γρήγορη απονομή των συντάξεων αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία των συγχωνευθέντων ταμείων, ευελπιστούμε να δώσετε λύση.
Με τιμή
Για την ΟΣΕΓΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΛΔΑΡΙΔΗΣ


ΚΟΙΝ/ΤΑΙ:
Διοικητή ΙΚΑ
κ. Μέργο Γεώργιο

Αριθμ. Πρωτ. 86 Αθήνα 27/6/2008

 

Δευτέρα
20
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.29
Σελήνη
17 ημερών
Θαλελλαίου, Νικήτα, Ιωάννου και Ιωσήφ οσίων, Ανακομιδή και μετακομιδή λειψάνου του αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας