24ωρη Πανελλαδική Απεργία 21 Οκτώβρη 2008
Κυριακή, 19 Οκτώβριος 2008 17:47

Προς:
Τα Σωματεία Εργαζομένων
Μέλη ΟΣΕΓΟ
ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

24ωρη Πανελλαδική Απεργία 21 Οκτώβρη 2008
Συνάδελφοι,
Σας γνωρίζουμε ότι η ΟΣΕΓΟ συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 21 Οκτωβρίου 2008 με τα παρακάτω αιτήματα:
1. Εκφράζουμε την ριζική διαφωνία μας στον προτεινόμενο προϋπολογισμό, ο οποίος όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει και δεν ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των εργαζομένων, απεναντίας χαρακτηρίζεται από έντονα αντικοινωνικά, φοροπληκτικά και αντιαναπτυξιακά χαρακτηριστικά.
2. Απαιτούμε ριζική αλλαγή της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής, της λιτότητας, της περικοπής των κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών, της δραματικής μείωσης των δημόσιων επενδύσεων και της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας.
3. Διεκδικούμε τη δίκαιη διανομή και αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους , των δημοσίων επιχειρήσεων και υπηρεσιών, την αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων , την πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας της αγοράς, την μείωση των τιμολογίων των ΔΕΚΟ των διοδίων, των καυσίμων.
Συνάδελφοι,
Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι στα κατά τόπους συλλαλητήρια που θα διοργανώσουν τα Εργατικά σας Κέντρα για να χτυπήσουμε την άδικη και αντικοινωνική πολιτική που πλήττει του μη έχοντες και μη κατέχοντες, ενώ χαρίζει προνόμια και κέρδη στους επιχειρηματίες και το κεφάλαιο.
ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την ΟΣΕΓΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΛΔΑΡΙΔΗΣ


Αριθμ. Πρωτ. 130 Αθήνα 10/10/2008

 

Δευτέρα
20
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.29
Σελήνη
17 ημερών
Θαλελλαίου, Νικήτα, Ιωάννου και Ιωσήφ οσίων, Ανακομιδή και μετακομιδή λειψάνου του αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας