Αριθμ. Πρωτ. 192                                                                                 Αθήνα:25/6/09     

  Προς
Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Κ. ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ

 Κύριε Υπουργέ
   Πληροφορηθήκαμε το σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την “Σύνθεση και σκοπό του Εθνικού Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής” και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν προβλέπεται εκπροσώπηση του κλάδου μας των εργαζομένων δηλαδή στις Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

   Κύριε Υπουργέ, μέχρι τώρα συμμετείχαμε στο Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής. Γιατί εκπροσωπούμε έναν κλάδο με περισσότερους από 12.000 εργαζόμενους που είναι σε καθημερινή βάση κοντά στα προβλήματα των Αγροτών.
 Κύριε Υπουργέ,
  Η εκπροσώπηση  του κλάδου των εργαζομένων στις Αγροτικές  Συνεταιριστικές  Οργανώσεις  στο Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής  πιστεύουμε ότι μόνον έχει να προσφέρει μια και γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας αλλά και γιατί το μέλλον του κλάδου είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πορεία της Αγροτικής Οικονομίας.
 Ευελπιστούμε κύριε Υπουργέ ότι θα κατανοήσετε το δίκαιο αίτημα μας και θα συμμετέχουμε με τον εκπρόσωπό μας στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, προσφέροντας και μεις από την πλευρά μας τις γνώσεις μας αλλά και την εμπειρία μας για την χάραξη μιας ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ για τους ΑΓΡΟΤΕΣ μας και την Ελληνική περιφέρεια.
                                                                              ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΕΓΟ

                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                      ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ                                       ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΣΗΣ

 

Δευτέρα
18
Φεβρουαρίου
2019
Ανατ.: 07.15
Δύση: 18.05
Πανσέληνος
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού

|