ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2012 08:53

                                                                                                       Αθήνα 07/06/2012


Η ΟΣΕΓΟ στηρίζει τους εργαζόμενους στον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συν/σμό Νικήτης Χαλκιδικής, καταγγέλλοντας συγχρόνως τη Διοίκηση του Συν/σμού για την συνεχιζόμενη απαράδεκτη – εκβιαστική συμπεριφορά της προς τους εργαζόμενους με εξαναγκασμό τους  σε υπογραφή ατομικών συμβάσεων με μειωμένες αποδοχές.
 Η Διοίκηση του Συν/σμού πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί ¨μονομερώς¨ να επιβάλλει ατομικές συμβάσεις εργασίας χωρίς την συναίνεση των εργαζομένων. Κάθε άλλο μέσον και τρόπος πίεσης είναι παράνομος και τον καταδικάζουμε.

Οι κερδοφόρες οικονομικές χρήσεις του Συν/σμού είναι αποτέλεσμα και της μεγάλης προσπάθειας των εργαζομένων και αντί αναγνώρισης της προσφοράς τους τυγχάνουν αντικοινωνικών και αντεργατικών συμπεριφορών που θυμίζουν ¨άλλες εποχές¨.
 Καλούμε την αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας να παρέμβει άμεσα ώστε να σταματήσουν οι παράνομες πρακτικές της Διοίκησης του Συν/σμού που με πρωτοφανή τρόπο εκβιαστικά προσπαθεί να εξαναγκάσει τους εργαζόμενους σε ατομικές συμβάσεις εργασίας που θίγουν τα δικαιώματα τους.   

                                                                      ΟΣΕΓΟ

 

Τρίτη
21
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.30
Σελήνη
18 ημερών
Κωνσταντίνου και Ελένης, Παχωμίου οσιομάρτυρος