Αθήνα 07/06/2012


Η ΟΣΕΓΟ στηρίζει τους εργαζόμενους στον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συν/σμό Νικήτης Χαλκιδικής, καταγγέλλοντας συγχρόνως τη Διοίκηση του Συν/σμού για την συνεχιζόμενη απαράδεκτη – εκβιαστική συμπεριφορά της προς τους εργαζόμενους με εξαναγκασμό τους  σε υπογραφή ατομικών συμβάσεων με μειωμένες αποδοχές.
 Η Διοίκηση του Συν/σμού πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί ¨μονομερώς¨ να επιβάλλει ατομικές συμβάσεις εργασίας χωρίς την συναίνεση των εργαζομένων. Κάθε άλλο μέσον και τρόπος πίεσης είναι παράνομος και τον καταδικάζουμε.

Οι κερδοφόρες οικονομικές χρήσεις του Συν/σμού είναι αποτέλεσμα και της μεγάλης προσπάθειας των εργαζομένων και αντί αναγνώρισης της προσφοράς τους τυγχάνουν αντικοινωνικών και αντεργατικών συμπεριφορών που θυμίζουν ¨άλλες εποχές¨.
 Καλούμε την αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας να παρέμβει άμεσα ώστε να σταματήσουν οι παράνομες πρακτικές της Διοίκησης του Συν/σμού που με πρωτοφανή τρόπο εκβιαστικά προσπαθεί να εξαναγκάσει τους εργαζόμενους σε ατομικές συμβάσεις εργασίας που θίγουν τα δικαιώματα τους.   

                                                                      ΟΣΕΓΟ

 

Πέμπτη
17
Ιανουαρίου
2019
Ανατ.: 07.41
Δύση: 17.30
Σελήνη
11 ημερών
Αντωνίου του Μεγάλου, Αχιλλά οσίου, Γεωργίου

|