ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΣΕΓΟ- ΜΕ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Τρίτη, 19 Μάιος 2015 11:25

Με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου συναντήθηκαν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 μελή της Διοίκησης της ΟΣΕΓΟ.

alt

 

  Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε τρεις μήνες μετά από το αίτημα της ΟΣΕΓΟ, τέθηκαν στον κ. Υπουργό τα καθημερινά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, λόγω της γενικής απαξίωσης του Συν/κου χώρου (απολύσεις-απλήρωτοι εργαζόμενοι-εργασιακή αβεβαιότητα-εκκαθαρίσεις-συρρίκνωση εργασιών-έλλειψη χρηματοδότησης -ξεπούλημα παραγωγικών επενδύσεων-ανενεργός 4015/11).

  Τονίστηκε ιδιαίτερα από την ΟΣΕΓΟ η συμβολή του πρωτογενή τομέα στην ανάκαμψη  της Ελληνικής οικονομίας όταν στηρίζεται σε ένα ισχυρό Συν/κό κίνημα.

  Ο Αναπλ. Υπουργός κ. Αποστόλου  υποσχέθηκε συνεργασία με την ΟΣΕΓΟ,για την ολοκλήρωση του νέου νόμου που θα συντάξει το Υπουργείο για τους Αγροτικούς Συν/μούς  ( νέος νόμος ) αλλά και να συνδράμει στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις Συνεταιριστικές Οργανώσεις ιδιαίτερα σήμερα με την εφαρμογή του Ν. 4015/11.

  Συνάδελφοι η ΟΣΕΓΟ έχει ανοίξει πλέον ένα διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

  Η στάση μας θα κριθεί από την αντιμετώπιση που θα έχουμε για την αντιμετώπιση αυτών.

  Σας καλούμε  να συσπειρωθείτε στο πλευρό της Ομοσπονδίας και να ενημερώνετε την Διοίκηση για τα κατά τόπους προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ. 

 

Τρίτη
21
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.30
Σελήνη
17 ημερών
Κωνσταντίνου και Ελένης, Παχωμίου οσιομάρτυρος