ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 14 Μάιος 2009 12:31

Αθήνα  14/5/09

    Καταγγέλλουμε τους άστοχους χειρισμούς του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης που με τις παραλήψεις του και με τις δηλώσεις του σχετικά με την ενεργοποίηση των ατομικών δικαιωμάτων των Αγροτών για το 2009 δημιουργεί σύγχυση και στρέφει τους Αγρότες κατά των εργαζομένων και κατά των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων που με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν το έργο της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων για να καταφέρουν οι Αγρότες να εισπράξουν αυτά που δικαιούνται.

 

    Ο κ. Υπουργός αντί δηλώσεων και υπεκφυγών θα έπρεπε να έχει προσεγγίσει με ιδιαίτερη σοβαρότητα το θέμα και να έχει εγκαίρως ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την σύναψη της σύμβασης έργου.
    Άλλωστε θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι ΑΣΟ είναι οικονομικές επιχειρήσεις και για την οποιαδήποτε εργασία υπάρχει το αντίστοιχο οικονομικό κόστος το οποίο και θα πρέπει να καλύπτεται γιατί διαφορετικά όπως και στο παρελθόν πρακτικές «κατ’ εντολήν Υπουργού» οδήγησαν το Συνεταιριστικό κίνημα σε οικονομικό αδιέξοδο.
    Καλούμε όλους τους συναδέλφους να περιφρουρήσουν τα δικαιώματά τους και τα οικονομικά συμφέροντα, των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων.
 

Τρίτη
21
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.30
Σελήνη
17 ημερών
Κωνσταντίνου και Ελένης, Παχωμίου οσιομάρτυρος