Αθήνα: 13/08/09

 ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙΩΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

  Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή δίωξη των Συνδικαλιστών του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΑΣ Λιβαδειάς από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

Η άσκηση πειθαρχικής δίωξης με αστήριχτες δικαιολογίες σε βάρος Συνδικαλιστών παραβιάζει κατάφωρα τον Ν.1264/1982 και αναβιώνει στη μνήμη μας άλλες εποχές.
  Καλούμε την διοίκηση της ΕΑΣ Λιβαδειάς να ανακαλέσει την προκλητική απόφαση που έλαβε σε βάρος του προέδρου του Σωματείου Κωνσταντίνου Αίσωπου και του μέλους του Δ.Σ Ευθυμίας Κουτσοθανάση.
  Οι εργαζόμενοι με την υπεύθυνη στάση τους (απλήρωτοι επί ένα χρόνο) δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την στήριξη του Αγροτικού Συνεταιριστικού χώρου της περιοχής σε αντίθεση με την Διοίκηση της Ένωσης που προσπαθεί με τις αποφάσεις της να τρομοκρατήσει και να φιμώσει τους εργαζόμενους δημιουργώντας έτσι προβλήματα στον Αγροτικό κόσμο της περιοχής.
  Η Ομοσπονδία (ΟΣΕΓΟ) δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα περιφρουρήσει τις κατακτήσεις των εργαζομένων και θα στηρίξει τους συναδέλφους με νομικές και αγωνιστικές πρωτοβουλίες μέχρι την πλήρη δικαίωση τους.


                                                                     ΟΣΕΓΟ

 

Δευτέρα
18
Φεβρουαρίου
2019
Ανατ.: 07.15
Δύση: 18.05
Πανσέληνος
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού

|