Αθήνα: 16/10/10

                                         ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ
                                                                 (πρώην ΣΥΝΕΔΙΑ)

Η Ομοσπονδία είναι αντίθετη με την εκκαθάριση της ΑΤΕ Διαφημιστικής (πρώην ΣΥΝΕΔΙΑ) συνεταιριστικής εταιρίας που δραστηριοποιείτε στην Επικοινωνία, το Μάρκετινγκ και τη Διαφήμιση.
 Καλούμε την διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών να σταματήσει την διαδικασία της εκκαθάρισής της και να λάβει υπόψιν της τις προτάσεις των εργαζομένων για απορρόφηση της εταιρίας σύμφωνα με την υπάρχουσα Νομοθεσία.

Είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο της επιχείρησης που θα οδηγήσει 20 περίπου εργαζόμενους στη μεγάλη λίστα των μακροχρόνιων Ανέργων, σε μια εποχή που χάνονται καθημερινά χιλιάδες θέσεις εργασίας οι αποφάσεις μια κρατικής τράπεζας θα πρέπει να μην ‘’προκαλούν ‘’ την κοινωνία.
 Το κλείσιμο μιας κερδοφόρας εταιρίας με συνοπτικές διαδικασίες δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα της Εθνικής Οικονομίας αλλά αντίθετα συρρικνώνει ακόμα περισσότερο το συνεταιριστικό κίνημα σε μια περίοδο που αποτελεί την μοναδική ελπίδα για να βγει η χώρα μας από την οικονομική κρίση.
 Είμαστε στο πλάι των εργαζομένων και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια συνέχισης λειτουργίας της εταιρίας που θα εξασφαλίζει όλες τις θέσεις εργασίας και θα προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες στο νέο μοντέλο ανάπτυξης του συνεταιριστικού κινήματος .


                                                                           ΟΣΕΓΟ

 

 

Δευτέρα
18
Φεβρουαρίου
2019
Ανατ.: 07.15
Δύση: 18.05
Πανσέληνος
Λέοντος Ρώμης, Αγαπητού

|