ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 12 Ιανουάριος 2011 10:27

 ΓΕΝΑΡΗΣ 2011

                                       ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
                                                         ΝΕΟΓΑΛ- ΔΡΑΜΑΣ


Καταγγέλλουμε τις εκβιαστικές-προκλητικές, απαιτήσεις –μεθοδεύσεις τις εταιρίας ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε για την επιχειρούμενη μείωση μισθών στους εργαζόμενους μέσω της ειδικής επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας εκμεταλλευόμενοι τους αντεργατικούς νόμους.

Οι εργαζόμενοι αντί να αμείβονται για την συμβολή τους στην μεγάλη κερδοφορία της εταιρίας ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ με μείωση αποδοχών με το επιχείρημα των <<προληπτικών μέτρων Ανταγωνισμού >>.
 Καλούμε τους εργαζόμενους ενωμένους να αντιδράσουν και να προστατεύσουν τα δικαιώματα τους από τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες και να απομονώσουν όσους συνομολόγησαν σε αυτό το <<έκτρωμα>> που σηματοδοτεί την διάλυση κάθε βασικής κατάκτησης του συνδικαλιστικού κινήματος.
 Τέλος καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας να ακυρώσει αυτή την <<κατάπτυστη>> συμφωνία και να καταργήσει όλες τις αντεργατικές- αντικοινωνικές νομοθετικές ρυθμίσεις σε βάρος των εργαζομένων που ανατρέπουν βασικά εργασιακά δικαιώματα(αμοιβές των Σ.Σ.Ε , ωράριο, επιδόματα κ.α).

                                                                   ΟΣΕΓΟ

 

Δευτέρα
20
Μαΐου
2019
Ανατ.: 05.15
Δύση: 19.29
Σελήνη
17 ημερών
Θαλελλαίου, Νικήτα, Ιωάννου και Ιωσήφ οσίων, Ανακομιδή και μετακομιδή λειψάνου του αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας