Διαφήμιση

Διαβάστε εδώ την αναλυτική προκήρυξη για τις θέσεις

Διαβάστε σύμβαση.1  σύμβαση.2 τις συμβάσεις μίσθωσης έργου 

 

 

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ:

 

Ανακοινώνει

 

ότι ενδιαφέρεται να συνάψει δύο (2) συμβάσεις έργου με δύο (2) φυσικά πρόσωπαγια τη συμμετοχή τους ως μέλη της ομάδας υλοποίησης του Υποέργου (Α/Α 1) «Διαχείριση, παρακολούθηση και δημοσιότητα του έργου» της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας»  με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002997, σύμφωνα με  τις παρακάτω προδιαγραφές:

 

A/A

Κατηγορία Στελέχους

Χρονική Διάρκεια Σύμβασης

Καθήκοντα στο Πλαίσιο του Έργου

1

Έμπειρος Σύμβουλος

Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τη λήξη του έργου

Υπεύθυνος παρακολούθησης φυσικού αντικειμένου

2

Έμπειρος Σύμβουλος

Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τη λήξη του έργου

Υπεύθυνος παρακολούθησης οικονομικού αντικειμένου

 

Περισσότερα...

 

Η ΟΣΕΓΟ συμμετέχει στην 24ώρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ στις 30 Μαΐου 2018.

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές που έχουν βυθίσει την χώρα σε ένα παρατεταμένο οικονομικό και κοινωνικό τέλμα.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στην λιτότητα, την ανεργία και την υπερφορολόγηση.

Περισσότερα...

 
Η ΟΣΕΓΟ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την Τρίτη 1η Μαΐου 2018 σε όλη τη χώρα.
Από τους ηρωικούς αγώνες των εργατών στο Σικάγο του 1886 η 1η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης και αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, την καταπίεση και την κοινωνική αδικία.
Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα εργατικά δικαιώματα και τις εργασιακές κατακτήσεις.

Περισσότερα...

 

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στην Καπνοβιομηχανία Ξάνθης, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον τους, αναμένοντας την αυριανή δικαστική απόφαση που θα κρίνει εάν θα υπάρξει αναστολή ή όχι του προστίμου που καλείται να καταβάλλει η ΣΕΚΑΠ.

Οι 180 εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους, αγωνίζονται για τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας και κατ΄επέκταση τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας τους.

Η Συνομοσπονδία στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στη ΣΕΚΑΠ και τάσσεται υπέρ της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των εργαζομένων.

 

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ

To Σωματείο Εργαζομένων Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας καταγγέλλει την διοίκηση του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας για την παράνομη, ανήθικη, καταχρηστική και κατά παράβαση όλων των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας εκδικητική απόλυση με προειδοποίηση του συναδέλφου συνδικαλιστή Παναγιώτη Παναγιωτίδη, Προέδρου Σωματείου Λογιστών Νομού Λάρισας, γιατί τόλμησε να διεκδικήσει δεδουλευμένες οφειλές και επιδόματα στα Δικαστήρια.

Περισσότερα...

 

Τετάρτη
21
Νοεμβρίου
2018
Ανατ.: 07.12
Δύση: 17.10
Σελήνη
14 ημερών
Τα Εισόδια της Θεοτόκου

|